Tafsing, beføling og hvite menn som drikker

  • 04.07.2017 kl. 10:48


Å være ung kvinne på festival i 2017 er ikke lett. Er ikke lett å være eldre mann i 50-åra heller, men de har ingen unnskyldning.

14 Kommentarer

Svein Andersen

05.07.2017 kl. 11:02
All tafsing er uansett uakseptabelt. Stakkars om noen tafser på meg. Vedkommende blir straks politianmeldt. Nå må menn lære seg norsk folkeskikk, norsk kultur, våre norske sosiale koder etc.

heltvanligmann

05.07.2017 kl. 12:59
Svein Andersen: Hei, Svein. Nå viser det seg jo at det ER i den norske folkeskikken å tafse på andre. Det er ikke noe vi har importert fra andre kulturer, men noe vi, etniske nordmenn, har holdt på med i mange år. Vi er ikke det spøtt bedre enn noen andre på det området.

Kalle

05.07.2017 kl. 11:07
Konfronterte du noen for overgrep, Tok du kontakt med vaktene?

heltvanligmann

05.07.2017 kl. 13:02
Kalle: Når de kommer bakfra og forsvinner raskt inn i mengden blir det vanskelig. Skal man melde fra til vaktene? Er det mange nok vakter til å ta seg av dette, samt crowd control og slåssing? Skulle ønske jeg visste at det ville nytte, heller enn om vi oppdrar oss selv litt bedre.

Judas Iscaroit

05.07.2017 kl. 15:47
Dette var for det meste gnål. Typisk PK svada.

Å tafse er ikke bra, men når det gjelder de "nye nordmenn" vil dem ha voldtatt din dame og slått deg ned.

05.07.2017 kl. 15:50
"Hvite menn". Du er rasist, ser hudfarge i alt. Du vet også fordømt godt at det ikke handler om "tafsing", men om grupper av menn på opptil 15-20 personer som flokker seg rundt jenter og voldtar de etter tur. Jeg har ikke telling på hvor mange videoklipp jeg har sett hvor de selv filmer det, og førstehåndshistoriene om det er så mange at det er en gjennomgående ukultur. Og det er ikke nordmenn som gjør slikt og det er ikke jenter fra deres egen kultur som blir utsatt for slikt.

Du er en av de som ville stått å sett på uten å løfte en finger i total frykt. Du nekter også å innse et ubestridelig faktum og et fenomen som stadig brer om seg. Men du nekter, og spytter heller på absolutt alt og alle rundt deg hver gang virkeligheten så vidt får lov til å piple gjennom den totalt forvrengte virkelighetsoppfatningen din.

05.07.2017 kl. 16:02
Fremfor å lytte og forstå europeiske jenters bekymring, fremfor å konfrontere de og det som er årsaken til deres bekymring, blant annet din "gir totalt faen" holdning som bare er piss, så fortsetter du som om ingenting har skjedd på 30 år. Hvem faen tror du at du er? Og tror du at du får lov til å fortsette slik særlig mye lenger før vi andre voksne, vanlige og normale mennesker erklærer deg sinnssyk eller rettere sagt ondskapsfull og psykopatisk? For det er det du er, når dette er din respons til festivalvoldtektene, som er så mange og brutale at flere artister takker nei, og flere festivaler avlyser arrangement.

Jakob Arvola

05.07.2017 kl. 17:58
Aldeles innertier! Det har blitt så rørende politisk korrekt her til lands å legge skylda på alle andre, på de fremmede, de svartmuskede og fæle, og så glemmer vi hvor vi selv kommer fra: Fra et land der dette svineriet med å plage kvinner på festival er del av selve den innerste, norske mannefolkesjela.

05.07.2017 kl. 18:22
Jakob Arvola: det er ingen her som er fremmede. Tvert i mot. Slutt å gå på repeat og gjenta de samme frasene om og om igjen uten rot i virkeligheten. Vi er dritt lei av både dere og alle andre som ikke kan fortelle dem at de ikke lever i bongoland lenger.

Jakob Arvola

05.07.2017 kl. 18:34
Du store, for en aggresjon. Ja, jeg forstår at "dere" er lei nå, en annen av dere skrev et sted jeg leste at når dere kommer til makt, skal "sånne som meg" henge i lyktestolpene ved daggry. Dere har noe befriende ærlig over dere, jeg liker klar tale.

Terje

05.07.2017 kl. 21:48
Vi nordmenn er ikke bedre sier du? Snakk for deg selv. Jeg tafser ikke på andre enn min kone, og tviler på at noen av mine bekjente nordmenn gjør det heller.

Norske menn er vokst opp med respekt for sin mor, sine søstre og andre kvinner. De betrakter dem som likeverdige. I islam er kvinner mindreverdige, sex med slavinner og krigsfanger er helt ok i følge Muhammed.

Hvilken av disse to kulturene tror du står bak voldtektene og tafsingen? Sjekk politiets statistikker på området.

Maria Zähler

05.07.2017 kl. 22:03
Du kan jo ikke være helt riktig skrudd sammen? Det er riktig at også norske menn tafser, men de gjør det definitivt ikke sanksjonert av et helt miljø i full offentlighet. Norge hadde aldri kommet så langt i likestillingsarbeidet om ikke norske menn hadde ønsket det. Forskjellige kulturer har faktisk forskjellig kvinnesyn. Den SJW PK mentaliteten din er heldigvis på vei til å dø ut.

TOVE

06.07.2017 kl. 02:29
0G BLI TAFSET PÅ KAN BARE VÆRE HERLIG MED RIKTIG PERSON GJENSIDIGE FØLELSER???????

GTA

06.07.2017 kl. 16:52
Dette var gøy. Måtte være en tulling med krykker også, haha😂

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits